Wie zijn wij?
Hoe werken wij?
Wat verkopen wij ?
BOUWSTENEN
 DAKSINGELS
FLAGSTONES
WEBWINKEL/SHOP
NIEUW! Wenteltrap
Maquettebouw
PortFolio opdrachten
Nieuwe pagina
Houten Boeken
Boeken ingericht.
Huis van Sint klaar!
Sint en Piet pakket
Kerstman pakket
Fotoalbum
Hoe koopt u bij ons
Waar vindt u ons?
Plattegrond kaart
Contactformulier
Bevriende sites
Tips
Onze bouw steentjes: in de kleuren ( van boven tot beneden) Gebrand Rood, Wit, Klassiek Bont, Appelbloesem, Sahara Rood en GrijsBont.
Een " gemetseld" muurtje, uitgevoerd door een voegje van een grijze lat 1,5x1,5mm..Het muurtje geeft een waar natuurgetouwe uitstraling. Natuurlijk hebben wij de latjes in de winkel en webwinkel..naast de bouwsteentjes

In ons assortiment, eigen productie flexibele steentjes.In de kleuren:appelbloesem,wit,rood gebrand, klassiek bont en grijs bont, zoals de linker foto aangeeft. Door reliëf verschillen geeft dit een "natuurgetrouw"uiterlijk. Te lijmen met tegellijm ( bouwmarkt), houtlijm, tacky glue en alleslijm van Bison.

Kosten van de steentjes:

 250 stuks: € 3,75     (25x10 cm)

 500 stuks: € 7,50    ( 50x20 cm)

1000 stuks: € 14,00  ( 100x20 cm)

2000 stuks: € 28,00 ( 100x40 cm)

Complete steenstrips 20x5cm zijn eveneens te bestellen, kosten € 0,35 per stuk excl. verzendkosten om in ieder gewenst model te knippen en uw poppenhuis iets extra's te geven. ( zie foto poppenhuis op de site).

MAIL ONS VOOR UW BESTELLING ! of klik op de WEB-winkel Kaat nieuw! Deze kunt u vinden aan de zijkant van mijn site.Kaats-Miniaturen-Bouw